Ben je op zoek naar de leukste stageplaats op aarde? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Stage: Communicatie voor onze promo-afdeling
We zoeken een gedreven en energieke stagiair(e) die uitkijkt naar een originele vrijplaats waar hij/zij alle gekke, absurde en oergeestige ideeën (uit eigen brein of dat van een ander) tot leven mag brengen, zodat de rest van de wereld er ook van kan genieten. Iemand die multi-inzetbaar is op het gebied van communicatie (online en offline), mee kan denken op het gebied van verschillende promo-vraagstukken en helpt bij het realiseren van de promo-activiteiten.
Klik hier voor meer informatie.

Stage: Video content creator
Als video content creator maak je, in teamverband en zelfstandig, korte reportages, videoclips, vlogs, reclamefilmpjes, animaties en dagvideo’s van de festivals. Je hebt zelf de creativiteit en ideeën hoe deze items ingevuld worden.
Klik hier voor meer informatie.

We bieden stageplaatsen op verschillende afdelingen. Onze stages bestaan uit meewerkstages van minimaal 6 maanden, 4 dagen per week. Je zult hierbij een groot aandeel hebben in het organiseren van onze evenementen. Ben je leergierig, enthousiast, weet je van aanpakken en ben je nieuwsgierig naar het reilen en zeilen tijdens een evenement?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een mail naar [email protected] met daarin een brief en je CV. Geef in je brief duidelijk de periode, soort stage en de opdracht aan.