In 2012 presenteerden wij Nozem Oil en als eerste was de race olie natuurlijk op de Zwarte Cross verkrijgbaar. En met succes! Inmiddels vloeit Nozem als een olievlek over Nederland en is de smerig lekkere shooter in vele café’s, discotheken en ook thuis te verkrijgen! Kijk voor de verkooppunten op de Nozemspotter

 

Nozem is een drank gemaakt van verschillende citrusvruchten en chili en is volledig in eigen beheer ontwikkeld. De drank wordt gepresenteerd als een race olie; mengsmering voor lichaam en geest!

 

Hendrik Jan Lovink bij de lancering van Nozem:

“We zijn heel erg enthousiast over ‘Nozem Oil’, zowel qua smaak, naam en de uitstraling van het geheel. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het samenstellen van een eigen smaak die volgens ons het beste bij de Zwarte Cross past. Dat is gelukt! Geen kauwgomballen- of gesmolten raketjes smaak dus, maar een smerig lekker drankje voor echte nozems! Gelukkig is ‘Nozem Oil’ tijdens de Zwarte Cross goed in de smaak gevallen bij de bezoekers. Ik was al bang dat we tot ons pensioen iedere dag tien flesjes moeten opdrinken om ooit een keer door de bestelde voorraad heen te komen!”

Literfles

stevenozem

Seasick Steve kan de literfles wel waarderen

In 2014 ging een andere langgekoesterde droom in vervulling: Nozem Oil in een literfles!

Tijdens de persdag werd deze voor het eerst getoond aan het publiek en vanaf vrijdag 25 juli was de fles voor het eerst verkrijgbaar op de Zwarte Cross. De literfles heeft de uitstraling van een echte motorolie fles en werd in groten getalen afgenomen tijdens de Zwarte Cross in 2014.

Nozem Oil voor horeca, evenement of feest?

Nozem Oil wordt door heel Nederland gedistribueerd door Toorankde Klok Dranken,Hanos, Brouwketel (Heineken), Bavaria en een diverse lokale drankenhandels (check voor een compleet overzicht de Nozemspotter).

Toorank is verantwoordelijk voor de productie van dit smerig lekkere goedje. Maar daarnaast dus ook verkoper en distributeur van Nozem Oil.

Wordt uw etablissement niet bevoorraad door één van bovenstaande drankenhandels of heeft uw huidige leverancier Nozem Oil nog niet opgenomen in het assortiment? Schandalig, net zo lang blijven doorzeuren bij uw leverancier! Of neem contact op met [email protected] of [email protected]

Thuis ook de boel doorsmeren met Nozem Oil!? Dat kan!

Zonder smering loopt alles naar de tering, dat weet inmiddels iedereen. Om de boel thuis ook gesmeerd te laten verlopen kun je daarom een doosje “Nozem Oil” bestellen bij cafe Braakhekke in Bathmen!

In een zo’n doosje zitten 40 smerige lekkere flesjes met dito inhoud. Wat kost dat? €36,00 per doos (exclusief eventuele verzendkosten).

Nozem 10-packs kosten €9,75.  Bestel dit schattige doosje!

!NIEUW! Nozem Oil Literfles. Deze unieke fles kost 17,50 euro. Bestel je er twee, dan ben je wat voordeliger uit; 30 euro!

Hoe kun je bestellen? Neem dan even contact op met cafe Braakhekke en klik hier om meteen te bestellen!